Συκώτι σε σάλτσα μαυροδάφνης μουστάρδας

Καταχωρήθηκε στις 01/07/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Οι κατσαρόλες με γλυκά και μαρμελάδες μου απορροφούν πάρα πολύ χρόνο, έλα όμως που πρέπει να φάμε. Τα φαγητά πρέπει να είναι εύκολα και γρήγορα για πολλούς λόγους.Στη συνέχεια σε μεγάλο τηγάνι ή απλωτή κατσαρόλα βάζουμε λάδι ίσα να καλυφτεί ο πάτος και τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά.Σοτάρουμε το συκώτι καλά γυρίζοντας το μια δυο φορέςΜόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού κι ένα ποτήρι νερό κι αφήνουμε σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά να βράσει.Όταν έχει γίνει το συκώτι διαλύουμε σε μια κουταλιά νερό τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στη σάλτσα κουνώντας την κατσαρόλα να πάει παντού.Σ

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!