119
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 6 τμχ
- ελαιόλαδο 8 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- θυμάρι 0.5 μάτσο/α
- δεντρολίβανο 1 κγ
- πάπρικα 0.5 κγ
- ντομάτα 4 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- πελτές 1 κγ
- τζίντζερ 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- βασιλικός 0.5 μάτσο/α
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας θα έχει νόστιμες ζουμερές χοιρινές μπριζόλες συνοδευμένες από μια εποχιακή σάλτσα ντομάτας που απογειώνει την γεύση του κρέατος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr