by admin

Χοιρινή πανσέτα με Jack Daniel's sauce

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τη λατρεμένη Jack Daniel's sauce εκτός απο το να τη φάτε με ένα κουταλάκι, μπορείτε να την βάλετε και σε κρεατικά και να απογειώσετε τη γεύση τους.

Είναι υπέροχη σε παϊδάκια ή σε φτερούγες κοτόπουλου.

Εγω την χρησιμοποίησα σε πανσέτες και η γεύση είναι απίθανη.

Τις πανσέτες συνήθως τις κάνουμε στα κάρβουνα. Αυτή τη φορά τις έβαλα στο φούρνο.

Ψήθηκαν, περιχύθηκαν με Jack Daniel's σως και ξαναμπήκαν στο γκριλ για το τελείωμα.

Μμμμμμ μούρλια.

Ευκολάκι η συνταγή.

Φροντίστε τα κομμάτια πανσέτας που θα αγοράσετε να έχουν περίπου το ίδιο πάχος ώστε να ψηθούν όλα στον ίδιο χρόνο. Ο χρόνος εξαρταται απο το μέγεθός τους αλλά και απο την θερμοκρασία που βγάζει ο φούρνος σας...

Διάβασε τη συνταγή στο saborconna.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το saborconna.blogspot.com