505
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 500 γρ
- καρότο 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- μπύρα 150 ml
- πορτοκάλια 3 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- θρούμπη 2 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Σήμερα το Κυριακάτικο μενού μας περιλαμβάνει μία συνταγή από τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες που έχουμε φτιάξει. Όμως είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή, καθώς δε διαφέρει από τον τρόπο που μαγειρεύουμε ένα κρέας στην κατσαρόλα. Η διαφορά είναι στα υλικά και στο ζωμό μέσα στον οποίο μαγειρεύεται, τα οποία δίνουν μία αρωματική και γλυκιά γεύση στη σάλτσα με πλούσιο άρωμα πορτοκαλιού και καρότου! Μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com