144
Υλικά-1 κιλό πράσα(κεντανέ όπως συνηθίζουμε να τον λέμε στην Νότια Κρήτη)-1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο-1/2 κούπα λάδι-1 λεμόνι(το χυμό)-3 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο-αλάτι-πιπέριΠροετοιμασίαΚαθαρίζουμε,πλένουμε τα πράσα και τα κόβουμε σε κομμάτια.Τα ζεματά με νερό που βράζει για πέντε λεπτά και τα σουρώνουμε.Εν τω μεταξύ τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι και το κρέας πολ
Διάβασε τη συνταγή στο kritikessintages.wordpress.com