181
Από μικρή είχα αδυναμία στη βαρβάρα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί η μητέρα μου επέμενε να τη φτιάχνει μονάχα μια φορά το χρόνο, στις 3 του Δεκέμβρη, παραμονή της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας. Τη ρωτούσα λοιπόν κι εκείνη μου έλεγε: έτσι είναι το έθιμο κορίτσι μου! Πρέπει να τη μοιράσουμε στα σπίτια! Τώρα φτιάχνω την παραδοσιακή συνταγή (εκτός από την συγκεκριμένη μέρα) όποτε μας λείψει και την απολαμβάνουμε όλοι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr