by admin

Κρέμα patisserie λεμόνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η κλασσική γαλλική κρέμα ζαχαροπλαστικής με βάση το λεμόνι. Χρησιμοποιείται για τάρτες, τούρτες, ακόμη και στο ποτήρι. ξύσμα από 2 Λεμόνια 100 γρ. χυμό λεμονιού 200 γρ ζάχαρη 200 γρ βούτυρο ψιλοκομμένο 100 γρ. ζάχαρη 300 γρ αυγό (6 αυγά περίπου) 25 γρ. κορν φλάουρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Κρέμες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα λεμονιού, κρέμα πατισερί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr