249
Υλικά
- λεμόνι 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 100 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 300 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
Η κλασσική γαλλική κρέμα ζαχαροπλαστικής με βάση το λεμόνι. Χρησιμοποιείται για τάρτες, τούρτες, ακόμη και στο ποτήρι. ξύσμα από 2 Λεμόνια 100 γρ. χυμό λεμονιού 200 γρ ζάχαρη 200 γρ βούτυρο ψιλοκομμένο 100 γρ. ζάχαρη 300 γρ αυγό (6 αυγά περίπου) 25 γρ. κορν φλάουρ
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr