62
Υλικά
- κορν φλάουρ 100 γρ
- κάστερ πάουντερ 100 γρ
- χυμός μανταρινιού 400 ml
- μαύρη ζάχαρη 6 κσ
Τώρα που χειμωνιάζει και τα μανταρίνια είναι άφθονα, αυτό το γλυκάκι είναι πάντα μια καλή επιλογή! 100 γρ. corn flower ή custard powder 400 ml. φρεσκοστυμμένο χυμό μανταρίνι (2 νεροπότηρα κανονικά) ξύσμα από 1 ακέρωτο μανταρίνι 600 ml. νερό (3 κανονικά νεροπότηρα) 5-6 κ.σ. μαύρη ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκά είναι τα μανταρίνια)
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr