64
Υλικά
- ρύζι καρολίνα 100 γρ
- γάλα 900 ml
- κανέλα 0.5 ξύλο/α
- καστανή ζάχαρη 0.75 φλ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- κρόκοι 2 τμχ
To Ρυζόγαλο είναι «ίσως η πιο χαλαρωτική πουτίγκα απ “όλα», λέει ο αξιότιμος συγγραφέας τροφίμων Nigel Slater. Μα το πιο δελεαστικό είναι το ρυζόγαλο με την τραγανή κρέμα καραμέλας!!! Ισπανική εκδοχή από την περιοχή της Καταλανίας. Ένα ρυζόγαλο ,μια αρωματική απόλαυση που σε ταξιδεύει σε ένα δικό του κόσμο ένα ρυζόγαλο στυλ καραμέλας Brûlée
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr