60
Υλικά
- γάλα φρέσκο 650 γρ
- κορν φλάουρ 40 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- κουβερτούρα 200 γρ
- πτι μπερ 180 γρ
- ρούμι 30 γρ
- κονιάκ 30 γρ
Δεν μου κάνει κέφι να φάω ή να φτιάξω παγωτό ακόμα, και αυτό είναι ανησυχητικό για μένα...Κατέληξα στην πιο ασφαλή και δροσερή μου επιλογή μετά το παγωτό. Σοκολατένια κρέμα ψυγείου με πραγματική σοκολάτα, όχι σκόνες και τα σχετικά. Είναι μια κρέμα που την φτιάχνω χρόνια γιατί μου φέρνει στη γαστρονομική μου μνήμη παιδικές αναμνήσεις. Το ρούμι βέβαια δεν είναι και τόσο παιδικό, αλλά ανεβάζει επίπεδο την κρέμα που μαζί με τα μπισκότα είναι το τέλειο απογευματινό επιδόρπιο...
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com