Απολαυστική Χορτοφαγική Μαγειρίτσα με μανιτάρια

Καταχωρήθηκε στις 17/04/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα από τα πιο κλασσικά πιάτα της Μεγάλης Εβδομάδας, είναι η μαγειρίτσα, που παραδοσιακά σερβίρεται το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ, μετά την Ανάσταση. Μια τυπική μαγειρίτσα περιέχει άνηθο ή μάραθο, χόρτα (κυρίως μαρούλια), αρνίσιο συκώτι ή και μέρος από τα υπόλοιπα εντόσθια του αρνιού, και αυγολέμονο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.littlecookingtips.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!