by admin

Δύο υπέροχα κρεμώδεις πουρέδες: με σελινόριζα και με κολοκύθα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή κουταλιά που μπαίνει στο πιάτο εν είδει υπογραφής του σεφ δίνοντας χρώμα και ποικιλία γεύσεων, σου κλείνει το μάτι ότι η κουζίνα κινείται στις τάσεις της εποχής.

Η αλήθεια είναι ότι οι πουρέδες με διαφορετικά λαχανικά πλην της κλασικής πατάτας, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά νόστιμα συνοδευτικά και για τα καθημερινά γεύματα μιας οικογένειας στο σπίτι

Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: πουρές κολοκύθας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr