by admin

Ντολμάδες με φύλλα μολόχας

No ratings yet

[cbxwpbookmarkbtn]

θέλω να καταγράψω την χρήση ενός ακόμη φυτού στην κουζίνα της Κρήτης . Ενός φυτού που όλοι το γνωρίζουμε αλλά αμφιβάλλω αν όλοι ξέρουμε ότι είναι βρώσιμο και μάλιστα χρήσιμο. Για τη νοστιμιά του οι γνώμες διίστανται. Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από τη γεύση του αλλά επειδή εδώ θεωρώ υποχρέωσή μου να παρουσιάζω ό,τι μαγειρεύεται ή μαγειρευόταν στην Κρήτη, θα αναφέρω και αυτή τη συνταγή. Η μολόχα είναι πολύ συνηθισμένη σε όλη την Ελλάδα. Παρόλο που λέμε μολόχες και τα γεράνια (άλλωστε στην ίδια οικογένεια ανήκουν) , βρώσιμη μολόχα είναι η αγριομολόχα...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: ντολμάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com