48
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή έμπνευσης από τον chef Βασίλη Αλεξίου, μετά τον μπακαλιάρο σε κουρκούτι και τον μαριναρισμένο μπακαλιάρο ποσέ sous vide. Έχει κάνει ραβιόλια παντζαριού με ξύγαλο, κόβοντας πολύ λεπτές φέτες ωμού παντζαριού, ενώνοντάς τις με ξύγαλο ενδιάμεσα και κόβοντάς τις με κουπ πατ δαντελωτό. Με εντυπωσίασε τόσο η σύνθεση και, έτσι όπως είχα στα χέρια μου όλα τα υλικά για το τραπέζι του Ευαγγελισμού, είπα να κάνω τα ραβιόλια με σκορδαλιά αντί για ξύγαλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr