82
Υλικά
- αμπελόφυλλα 90 τμχ
- ρύζι καρολίνα 2.5 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- άνηθος 1 ματσ.
- δυόσμος 3 κσ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- αλάτι -
- άσπρο πιπέρι -
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
Καλή σας μέρα από την γη της Ντολμαδίας!! Tί θα λέγατε... για ένα ταξίδι μαζί μου σ'αυτή την τόσο κοντινή αλλά εξαιρετικής νοστιμιάς γη;;; Αγαπημένο πιάτο με διαχρονική αξία, τα μικρά μακρόστενα σαρμαδάκια της γιαγιάς ή αλλώς ντολμαδάκια γιαλαντζή. Ένα μικρό δεματάκι από αμπελόφυλλα της ελληνικής ευλογημένης γης, γεμάτο με κάτασπρο ρυζάκι, κρεμμυδάκια αλλά και αρωματικά όπως ο δυόσμος, ο άνηθος και το κόλιανδρο μπορούν να ικανοποιήσουν με τον πιο υγιεινό τρόπο ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com