91
Υλικά
- σπαράγγια 800 γρ
- κινόα 150 γρ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- δυόσμος -
- κρέμα βαλσαμικού -
- αλάτι -
800 γρ. σπαράγγια 150 γρ. κινόα 80 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό 2 κρεμμύδια φρέσκα Ξύσμα από 2 λεμόνια Χυμό από 1 λεμόνι Δυόσμο φρέσκο Κρέμα βαλσαμικού Σύκο Kalamata Papadimitriou Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr