68
Υλικά
- αγκινάρες 1 κιλ
- αυγά βραστά 5 τμχ
- γαλοπούλα 120 γρ
- άνηθος 2 κσ
- παρμεζάνα 5 κσ
- γάλα εβαπορέ 2 κουτί
- κορν φλάουρ 10 κσ
- γάλα 1 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- μοτσαρέλα 2 φλ
- βούτυρο 3 κσ
Η συνταγή αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση " Τί να κάνω όλα αυτά τα Πασχαλινά αυγά;" Λατρεύω τις αγκινάρες και, από τη στιγμή που γεύτηκα αυτή τη συνταγή, τις λατρεύω πιο πολύ!!! Ήταν νοστιμότατες και εξαφανίστηκαν πολύ γρήγορα!
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com