Μελιτζάνες τηγανητές

Καταχωρήθηκε στις 01/02/17 από το χρήστη

2 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες
Αλεύρι
Ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Αλάτι

Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε ροδέλες ή μακρόστενες φέτες. Τις αφήνουμε σε αλατισμένο νερό για 15' και τις στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί. Έπειτα, τις περνάμε από το αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, μέχρι να χρυσαφίσουν. Τέλος, τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να ''τραβήξει'' το περιττό λάδι.
{image1_250x141}

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskamomata.blogspot.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!