98
Υλικά
- φασολάκια 600 γρ
- αμπελοφάσουλα 600 γρ
- τσακώνικες μελιτζάνες 5 τμχ
- κολοκύθια 5 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- ελαιόλαδο 2 φλ
- κονκασέ 1 φλ
- τοματοπελτές 0.5 κσ
- μαϊντανός 1 φλ
- δυόσμος 1 φλ
Πασίγνωστο φαγητό, αλλά... πολύ μπερδεμένο: γίνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα; Και σε τι διαφέρει ή δεν διαφέρει από το Μπριάμ; Εδώ θα σας δώσουμε την συνταγή που έφερε η οικογένεια από τον Πόντο, με το όνομα Τουρλού-τουρλού, με ελάχιστες αλλαγές, κυρίως στη διαδικασία και τους χρόνους που προσθέτουμε το κάθε υλικό στην κατσαρόλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr