40
Υλικά
- φράουλες 1 κιλ
- ζάχαρη 800 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Ο Μάιος είναι ο μήνας της φράουλας! Τις βρίσκουμε παντού και σε πολύ προσιτή τιμή. Ας εκμεταλλευτούμε αυτό το υπέροχο και αρωματικό φρούτο για να φτιάξουμε σιρόπι ή μαρμελάδα με το υπέροχο λαμπερό κόκκινο χρώμα για τα παγωτά ή τα γλυκά μας. Είναι πανεύκολη και ετοιμάζεται πολύ γρήγορα. Θα τη χρησιμοποιήσουμε στα σπιτικά Cheese Cakes, τις Τάρτες ή τη χειμωνιάτικη Πάστα Φλώρα για να αποκτήσουν “προσωπικότητα”, υπέροχο άρωμα και γεύση! Θα τη δοκιμάσουμε και πάνω σε στραγγιστό γιαούρτι ή τυρί κρέμα. Και με τα δύο ταιριάζει υπέροχα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com