by admin

Αμυγδαλωτά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 κιλό αμύγδαλα1/2 κιλό ζάχαρη250-350 γρ. ανθόνερο1/2 κουταλάκι βανίλιαΞύσμα από 1/2 λεμόνιZάχαρη άχνη 1. Bάζετε τα αμύγδαλα ολόκληρα να βράσουν 1-2 λεπτά και αφαιρείτε το φλούδι τους.2 . Όταν στεγνώσουν, τα τρίβετε στο μπλέντερ και ξύνετε το φλούδι του λεμονιού.3 . Σε ένα μεγάλ
Διάβασε τη συνταγή στο rodolforenoblanko.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: αμυγδαλωτά, γλυκά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το rodolforenoblanko.blogspot.com