71
Υλικά
- ζάχαρη 450 γρ
- ζελατίνη 4 φύλλα
- ροδόνερο 0.5 κσ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 0.5 τμχ
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτιάξετε σπιτικά λουκούμια. Θέλει λιγάκι ένστικτο η ιστορία, αυτό είναι όλο. Κατά τα άλλα, οι δόσεις είναι σωστές και "βγαίνουν". Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλό, υπομονετικό ανακάτεμα για το μείγμα και η προετοιμασία να είναι σωστή. Φυσικά μπορείτε να προσθέτε διάφορες γεύσεις στα λουκουμάκια σας και να κάνετε παραλλαγές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr