88
Υλικά
- αλεύρι 0.5 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- σπορέλαιο 1 ποτ
- ρετσίνα 1 ποτ
- μαρμελάδα 250 γρ
- καρύδια 0.5 ποτ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη άχνη -
Μεθυσμέναφαντάζομαι λέγονται λόγω της ρετσίνας που έχουν στη ζύμη τους. Είναι νηστίσιμακαι νομίζω πως αντικαθιστούν επάξια κάποιο άλλο γλυκό με αυγά και βούτυρο.Μπορείτε να τα Μεθυσμένα
φαντάζομαι λέγονται λόγω της ρετσίνας που έχουν στη ζύμη τους. Είναι νηστίσιμα
και νομίζω πως αντικαθιστούν επάξια κάποιο άλλο γλυκό με αυγά και βούτυρο.
Μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι μαρμελάδα σας αρέσει, καρύδια και κανέλα. Μαζί
τους μπορεί να περάσει αναίμακτα η περίοδος της νηστείας… προσοχή όμως, μη το
παρακάνετε!!!...
φαντάζομαι λέγονται λόγω της ρετσίνας που έχουν στη ζύμη τους. Είναι νηστίσιμα
και νομίζω πως αντικαθιστούν επάξια κάποιο άλλο γλυκό με αυγά και βούτυρο.
Μπορείτε να τα γεμίσετε με ότι μαρμελάδα σας αρέσει, καρύδια και κανέλα. Μαζί
τους μπορεί να περάσει αναίμακτα η περίοδος της νηστείας… προσοχή όμως, μη το
παρακάνετε!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο olivesandolive.blogspot.com