113
Υλικά
- κουνουπίδι 1 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σέλινο 1 ματσ.
- σκόρδο 5 σκελ
- πιπεριές χρωματιστές 5 τμχ
- αγγουράκι 10 τμχ
- καυτερές πιπεριές 5 -
- κόλιανδρο 5 κγ
- κύμινο 5 κγ
- πιπέρι 5 κγ
- αλάτι 5 κγ
- ξύδι 500 ml
- ελαιόλαδο -
Είναι πανεύκολο να το φτιάξουμε, χρησιμοποιώντας εποχιακά λαχανικά και μπαχαρικά της αρεσκείας μας. Σε μία εβδομάδα, το πολύ σε δέκα μέρες, θα έχουμε το δικό μας αρωματικό και τραγανό τουρσί! Βέβαια δεν διατηρείται πάνω από δύο μήνες(maximum), διότι δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά. Σας προτείνω τον παρακάτω εύκολο, γρήγορο και δοκιμασμένο τρόπο παρασκευής του. Δοκιμάστε τον, για να έχετε σπιτικό τουρσί την Καθαρά Δευτέρα. Προλαβαίνετε!...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com