51
Υλικά
- ντοματίνια 10 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κόλιαντρο 1 κσ
- χοντρό αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 70 γρ
- αραβοσιτέλαιο 70 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κάρδαμο 3 σπόροι/ος
Αποξηραμένες τομάτες στο φούρνο. Μια εύκολη και πολύ γρήγορη συνταγή, με ατελείωτες δυνατότητες για να ζωντανέψουν και να νοστιμίσουν το κάθε γεύμα.Τις προσθέτουμε σε σάντουιτς, σε σάλτσες για τα ζυμαρικά, σε σαλάτες, σε αλμυρά κέικ, στα ψητά του φούρνου, σε πίτσες και φυσικά, γίνονται άλειμμα για κριτσίνια, τσιπς, νάτσος ή σε οποιοδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Και αφού συχνά γίνεται λόγος για οικιακή αυτάρκεια -ή οικιακή πολυτέλεια, όπως λέει η φίλη μου η Φωτεινή- ας φτιάξουμε homemade αποξηραμένες στο φούρνο τομάτες. Σας εγγυώμαι, ότι ουδεμία σχέση έχουν με όσες έτυχε να δοκιμάσετε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es