71
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- κιμάς χοιρινός 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ψωμί 6 φέτ
- ντομάτα 2 τμχ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- αυγά 2 τμχ
- ξύδι 2 κσ
- ρίγανη 1 κγ
- δυόσμος 1 κσ
Κεφτεδάκια τηγανιτά πολύ αφράτα. Κλασικά και αγαπημένα, από τους πιο νόστιμους μεζέδες μικρών και μεγάλων. Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, ανάμικτος με χοιρινό 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια τριμμένα 6 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα (καλά στυμμένο) 2 ώριμες ντομάτες τριμμένες 1/2 φλ. φρυγανιά τριμμένη 2 αυγά 2 κ. σ. ξύδι 1 κ. γλ. ρίγανη 1 κ. σ. δυόσμος ξερός αλάτι - πιπέρι αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com