87
Υλικά
- αλεύρι 160 γρ
- γάλα 0.75 φλ
- ελαιόλαδο 30 γρ
- αυγά 4 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αγκινάρες 4 τμχ
- μυζήθρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 4 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ζωμός βοδινού 1 ποτ κρασ
- μανιτάρια 300 γρ
- κεφαλοτύρι -
- βούτυρο -
- ελαιόλαδο -
Υλικά:Για 4 μερίδες Για τις κρέπες 160 γρ. αλεύρι 1/2 λίτρο γάλα 30 γρ. ελαιόλαδο 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση 1 ποτηράκι γάλα ημιαποβουτυρωμένο 4 αγκινάρες σε πολύ λεπτές φέτες 400 γρ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος Λίγο αλεύρι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ ρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 ποτηράκι ζωμό βοδινού χωρίς λίπος 300 γρ. μανιτάρια σε μικρές φέτες κεφαλοτύρι τριμμένο βούτυρο ελαιόλαδο αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com