165
Υλικά
Σαν ξέρεις να φτιάχνεις απλές κρέπες και ξέρεις να χτυπάς και μια μπεσαμέλ τότε «έχεις» κι αυτές τις κρέπες. Δεν είναι το πιο γρήγορο ή εύκολο πιάτο για να ετοιμάσεις, σίγουρα όμως είναι απ’ αυτά που κάνουν «γκελ» για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, μία μέτρια κρέπα σπανίως μπορεί να σε απογοητεύσει... Πόσο άγευστη, κακό-μαγειρεμένη ή λάθος ψημένη μπορεί να είναι; Μετά, φτιάχνεις ένα pyrex
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr