116
Υλικά
...το ορεκτικό μας που προέρχεται από την Κούβα! Δεν είναι τίποτε άλλο από μπουρεκάκια με φύλλο σφολιάτας γεμιστά με κιμά, μαγειρεμένο με τον Κουβανέζικο τρόπο... με ελιές και σταφίδες! Τα pastelitos παραδοσιακά μπορούν να γεμιστούν με μαρμελάδα γκουάβας και κρεμώδες τυρί ή γενικά κρεμώδες τυρί σε γλυκιά εκδοχή ή με κιμά σε στυλ picadillo που είναι και η εκδοχή που παρουσιάζουμε σήμερα! Παραδοσιακά χρησιμοποιείται φύλλο σφολιάτας, αν και προφανώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και όποιο άλλο είδος φύλλου προτιμάτε...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com