Πράσινες ελιές τύπου Αμφίσσης και πιπεριές τουρσί

Καταχωρήθηκε στις 22/09/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μαζέψαμε τις πιο ώριμες ελιές, προσέξαμε να μην έχουν στίγματα (γιατί ο δάκος παραφυλάει) πλύθηκαν πολύ καλά και μπήκαν σε βάζα των δύο κιλών...Η επόμενη επεξεργασία είχε σχέση με τις πιπεριές. Πολλές πιπεριές σε κέρατα αλλά μικρές κόκκινες καυτερές. Οι πράσινες αφού πλύθηκαν καλά μπήκαν σε αποστειρωμένα βάζα και προστέθηκε ο γάρος που χρησιμοποιώ για το τουρσί λαχανικών ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!