85
Υλικά
- παστουρμάς 300 γρ
- φύλλο κρούστας 300 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γάλα 1 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 400 γρ
- κεφαλογραβιέρα 400 γρ
- κεφαλοτύρι 1.5 φλ
- σουσάμι 0.5 φλ
- βούτυρο 1 φλ
Υλικά Παστουρμάς - 300 γρ σε λεπτές φέτες Φύλλο κρούστας - 300 γρ Αυγά - 5 Γάλα - 1 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα - 400 γρ ψιλοκομμένα Κεφαλογραβιέρα - 400 γρ κομμένη σε λωρίδες Κεφαλοτύρι τριμμένο - 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σουσάμι - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Βούτυρο...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr