by admin

Σουφλέ τυριών

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά 1 φάκελο Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ 1/2 λίτρο φρέσκο, πλήρες γάλα 4 μεγάλα αυγά ή 5 μικρά 1/2 κουτ. σούπας βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου + 1 γεμάτη κουταλιά για το βουτύρωμα της φόρμας 150 γρ. τριμμένη γραβιέρα (ή ένα μείγμα της αρεσκείας μας - το κλασικό μείγμα είναι 100 γρ. γραβιέρα + 50 γρ. παρμεζάνα. Για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα, βάζουμε: 100 γρ. γραβιέρα + 50 γρ. ανθότυρο) 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: σουφλέ τυριών

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr