194
Υλικά
- portobello 500 γρ
- πατάτες 800 γρ
- δεντρολίβανο 5 κλων
- σκόρδο 5 σκελ
- χυμός πορτοκαλιού 400 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μουστάρδα 5 κσ
- μέλι 1 κγ
Μεγαλώνοντας κ κόβοντας το κρέας, μου έλειπε αυτή η μοσχοβολιά του ψητού στο σπίτι… ώσπου ανακάλυψα τι το αντικαθιστά όχι απλά επάξια, αλλά είναι κ μακράν καλύτερο! Φουρνιστά μανιτάρια (πορτομπέλο κατά προτίμηση) με πατατούλες, μπόλικο σκόρδο κ δεντρολίβανο κ το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας: ψήνονται μέσα σε χυμό πορτοκαλιού χωρίς καθόλου νερό!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr