68
Υλικά
- σπανάκι 400 γρ
- παντζάρια 200 γρ
- μαρούλι 6 φύλλα
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- αυγά 2 τμχ
- φρυγανιά 2 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- κύμινο 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο 60 ml
Υλικά 400 γρ. σπανάκι 200 γρ. φύλλα από παντζάρια 6 φύλλα από την καρδιά ενός μαρουλιού 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 2 αβγά, ολόκληρα 2 κ. σ. τριμμένη φρυγανιά 1 πρέζα μοσχοκάρυδο ή κύμινο αλεύρι για το αλεύρωμα 60 ml ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο mommy-yammy.blogspot.com