80
Υλικά
- φακές 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- καρότο 2 τμχ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- πορτοκάλια 2 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- λάδι 1 κσ
- χυμός ντομάτας 100 γρ
- ντοματοπελτές 0.5 κγ
Μισό κιλό φακές
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
2 μέτρια καρότα
1 κύβο λαχανικών
4 φύλλα δάφνης
2 φλοίδες πορτοκάλι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουτάλα (τη μεγάλη) της σούπας λάδι (όχι γεμάτη)
100 γρ. χυμό ντομάτας
½ κουταλάκι του γλυκού πάστα ντομάτας
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 σκελίδες σκόρδο
2 μέτρια καρότα
1 κύβο λαχανικών
4 φύλλα δάφνης
2 φλοίδες πορτοκάλι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουτάλα (τη μεγάλη) της σούπας λάδι (όχι γεμάτη)
100 γρ. χυμό ντομάτας
½ κουταλάκι του γλυκού πάστα ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr