203
υλικά 1/2 πακέτο ρεβίθια αποφλοιωμένα1 κρεμμύδι στο μουλτι1 σκελίδα σκόρδο στο μουλτι1 δαφνόφυλλο1/2 κούπα σάλτσα ντομάταςελαιόλαδοαλάτιπιπέριεκτέλεσηβάζουμε τα ρεβίθια στην χύτρα να βράσουν, χωρίς να κλείσουμε το καπάκι, και να τα ξαφρίσουμε.προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το δαφνόφυλλο και τη σάλτσα, την κλείνουμε και τα βράζουμε για 5 λεπτά.ανοίγουμε και βάζουμε λάδι, αλάτι, πιπέρι, αν χρειαστεί και λίγο νερό ακόμα και τα αφήνουμε να πάρουν μια-δυο βράσεις ακόμακλείνουμε το μάτι και σερβίρουμεδεν ξεχνώτα αποφλοιωμένα ρεβίθια που παίρνω είναι 3 άλφα, και αν τα βράσουμε παραπάνω θα γίνο
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com