by admin

Αμπελοβλάσταρα τουρσί

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα βλαστάρια, αφού τα έβρασα για λίγο, τα έβαλα σε ξυδόνερο. Η αναλογία του ξυδιού-νερού, θα μπορούσε να είναι μισή-μισή, αλλά επειδή δεν αντέχω την εντελώς ξυδάτη γεύση των τουρσιών, έβαλα περισσότερο νερό. Εσείς, αν σας αρέσει πολύ ξυδάτο, πολύ απλά, βάλτε περισσότερο! Αν δεν τα φάτε σκέτα, μπορείτε να τα προσθέσετε ψιλοκομμένα σε σαλάτες. Εγώ, δεν βλέπω την ώρα να τα ανοίξω!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: αμπελοβλάσταρα τουρσί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com