102
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1 κιλ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- πελτές 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρύζι καρολίνα 350 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φιδές 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- ζωμός κρέατος 1 λτ
- κεφαλοτύρι -
Υλικά συνταγής Για τα τας κεμπάμπ 1 κιλό μοσχάρι ελιά, χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. γεμάτη πελτέ 1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί 3-4 μπαχάρια 1 δαφνόφυλλο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το ατζέμ πιλάφι 350 γρ. ρύζι Καρολίνα 1 λεμόνι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φωλιές φιδέ 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο 1 λίτρο ζωμός κρέατος αλάτι πιπέρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr