by admin

Ανοιχτή κολοκυθόπιτα με φύλλο ζέας & ρεβιθάλευρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια κρύα μπύρα και ένα κομμάτι κολοκυθόπιτα στο μπαλκόνι ... Αλλά και με έναν καφέ αυτή η κολοκυθόπιτα που δεν την χορταίνεις, με το ιδιαίτερο φύλλο που προκύπτει όταν σμίξουμε αλεύρι ζέας με ρεβιθάλευρο και την ολόχρυση επικάλυψή της με μείγμα από αυγό και γάλα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κολοκυθόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com