165
Υλικά
- αλεύρι ζέας 200 γρ
- ρεβυθάλευρο 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μέλι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κολοκύθια 500 γρ
- τυρί φέτα 150 γρ
- γιαούρτι 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
- τραχανάς 3 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα 150 ml
- ελαιόλαδο 6 κσ
Μια κρύα μπύρα και ένα κομμάτι κολοκυθόπιτα στο μπαλκόνι ... Αλλά και με έναν καφέ αυτή η κολοκυθόπιτα που δεν την χορταίνεις, με το ιδιαίτερο φύλλο που προκύπτει όταν σμίξουμε αλεύρι ζέας με ρεβιθάλευρο και την ολόχρυση επικάλυψή της με μείγμα από αυγό και γάλα!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com