107
Υλικά
- ελαιόλαδο 50 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι αρμπόριο 250 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 750 ml
- σαφράν -
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- παρμεζάνα 100 γρ
- αλάτι -
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ
- αυγά 4 τμχ
- φρυγανιά 1 φλ
- μετσοβόνε 100 γρ
Κομμάτι μπελαλίδικα, αλλά πεντανόστιμα ρυζοκεφτεδάκια, ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ιταλία. Υλικά Για τις κροκέτες 50 ml ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 250 γρ. ρύζι αρμπόριο (ή άλλο ρύζι κατάλληλο για ριζότο) 750 ml ζωμός κότας ζεστός ελάχιστοι στήμονες σαφράν 1/4 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr