77
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 500 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- νεροκρέμμυδο 1 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 250 γρ
- πάστα πιπεριάς 1 κσ
- πάπρικα 1 κσ
Ακόμη μία συνταγούλα με βακαλάο, πού μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και τον μαγειρεύουμε συχνά και με διάφορους τρόπους. Σήμερα τον έφτιαξα σαν στιφάδο, δηλαδή με μπόλικα κρεμμύδια, και πιπεριές. Στο σερβίρισμα συμπληρώσαμε το πιάτο με ένα απλό ρύζι πιλάφι.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com