93
Υλικά
- βίδες 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- καρότο 1 τμχ
- γραβιέρα Κρήτης 1 φλ
- ασπρομανίταρα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μαύρο πιπέρι 1 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- πάπρικα γλυκιά 1 πρέζα/ες
Υλικά συνταγής 500γρ. βίδες ολικής αλέσεως 200γρ. κρέμα γάλακτος 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε μικρούς κύβους 1 φλιτζ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη 3 μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές φέτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα πιπέρι μαύρο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 1 πρέζα πάπρικα γλυκιά
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr