103
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 κιλ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλυσίβα 400 ml
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κορν φλάουρ -
- μέλι 0.5 κιλ
- πετιμέζι 0.5 κιλ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- κανέλα -
Οι γνωστές σε όλους μας δίπλες, ψημένες στο φούρνο. Υλικά 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. ελαιόλαδο 400 ml νερό ή σταχτόνερο (αλισίβα) 1 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ. αλάτι κορν φλάουρ για το άνοιγμα των φύλλων 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο για τα φύλλα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr