72
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- αλεύρι 1 κιλ
- ελιές 1 ποτ
- κρεμμύδια 1 ποτ
Υλικά:Χρησιμοποιούμε ως μέτρο ένα μεγάλο ποτήρι του νερούΓια τη ζύμη:1 ποτήρι ελαιόλαδο1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι1 κιλό αλεύριΓια τη γέμιση:1 ποτήρι ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλoκομμένες1 ποτήρι κρεμμύδια κομμένα σε μικρά κυβάκια φύλλα δυόσμου (φρέσκο ή αποξηραμένο)
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com