106
Το σουβλάκι στην πιο απλή του μορφή, μπορεί κανείς να το απολαύσει μόνο του, μαζί με λίγο ψωμάκι ή με πίτα. Και είναι πεντανόστιμο και μόνο του αν το κρέας έχει μαριναριστεί σωστά.
Αρκεί λίγο λεμόνι και είναι έτοιμο να το απολαύσει κανείς.
Σε ότι αφορά το τυλιχτό σε πίτα, το προτείνουμε με τζατζίκι, μία-δύο φέτες ντομάτας και λίγο κρεμμύδι. Επίσης όταν τα φτιάχνουμε σπίτι, προσθέτουμε πάντα και πάπρικα και μαϊντανό, που δεν είναι πάντα διαθέσιμα σε σουβλατζίδικα. Σε ότι αφορά τις τηγανιτές πατάτες, συμφωνούμε πως ταιριάζουν, αλλά σερβιρισμένες ξεχωριστά και όχι μέσα στο τυλιχτό σουβλάκι.
Αρκεί λίγο λεμόνι και είναι έτοιμο να το απολαύσει κανείς.
Σε ότι αφορά το τυλιχτό σε πίτα, το προτείνουμε με τζατζίκι, μία-δύο φέτες ντομάτας και λίγο κρεμμύδι. Επίσης όταν τα φτιάχνουμε σπίτι, προσθέτουμε πάντα και πάπρικα και μαϊντανό, που δεν είναι πάντα διαθέσιμα σε σουβλατζίδικα. Σε ότι αφορά τις τηγανιτές πατάτες, συμφωνούμε πως ταιριάζουν, αλλά σερβιρισμένες ξεχωριστά και όχι μέσα στο τυλιχτό σουβλάκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com