83
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- στήθος κοτόπουλου 850 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- αρακάς 2 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κσ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- σαλάμι 100 γρ
- μπέϊκον 100 γρ
- καπνιστή πάπρικα 2 κγ
- αυγά 1 τμχ
Μία απίστευτα νόστιμη πίτα, τραγανή εξωτερικά χάρις στην καλοψημένη σφολιάτα της αλλά και ονειρικά κρεμώδης στο εσωτερικό, χάρις στην πλούσια γέμισή της. Τα εύσημα σίγουρα ανήκουν κατά κύριο λόγο στις Ηπειρώτισσες κυράδες, που εξέλιξαν αυτή την υπέροχη συνταγή. Και γιατί όχι, και παράδοση στις πίτες έχουν και νόστιμα κοτόπουλα έχουν και γάλα αγελάδας αξεπέραστο…
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr