50
Υλικά
- ψαρονέφρι 800 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- πάπρικα 0.5 κγ
- θυμάρι 2 κγ
- ρίγανη 2 κγ
- θρούμπη 2 κγ
- δεντρολίβανο 2 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένας λαχταριστός, παραδοσιακός μεζές της Ελληνικής Κουζίνας με ονειρική γεύση. Ετοιμάζεται εύκολα και πολύ γρήγορα μέσα σ’ ένα βαθύ τηγάνι, εξ ου και το όνομά της, και σερβίρεται ζεστή. Είναι μια καταπληκτική πρόταση για ένα φιλικό τραπέζι που πάντα καταπλήσσει με τη νοστιμιά και τα αρώματα των βοτάνων της Ελληνικής γης.
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com