73
Υλικά
- ελαιόλαδο 190 γρ
- αραβοσιτέλαιο 190 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 240 γρ
- κονιάκ 25 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- σταφίδες 100 γρ
- καρύδια 100 γρ
- φαρίνα 390 γρ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
Και πώς να μην την φτιάξω αφού κοντά στο σπίτι μου υπάρχει εκκλησάκι του Αγ.Φανουρίου?! Και φυσικά γέλασα σήμερα όταν μια κυρία ήρθε από άλλη εκκλησία γιατί έμαθε ότι εδώ φέρνουν πολλές φανουρόπιτες και παραλίγο να κόψει από τις καινούριες που περίμεναν στο τραπέζι(είναι η δεύτερη φουρνιά των αργοπορημένων) και βιαζόταν κιόλας! Επίσης θυμάμαι κάθε φορά και το ίδιο και η φίλη μου η Σ. πριν μερικά καλοκαίρια που βρισκόμασταν σε νησί και χάσαμε κάτι γυαλιά (μαύρα γυαλιά που σφηνώθηκαν σε μαύρο κάθισμα αυτοκινήτου) και αφού τους έπεισα ότι θα τα βρούμε λόγω της ημέρας και τα βρήκαμε, μετά...
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com