201
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 1.5 φλ
- λευκό κρασί 0.75 φλ
- σταφίδες 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ζάχαρη 2 φλ
- κανέλα 1 κσ
- αμύγδαλα 1 φλ
Υλικά
500 γρ. αλεύρι φαρίνα
1,5 φλ. χυμό πορτοκάλι
3/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
3 κ. σ. σταφίδες
1 φλ. ελαιόλαδο
2 φλ. ζάχαρη
1 κ. σ. κανέλα σκόνη
1 φλ. αμύγδαλα τριμμένα
άχνη για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com