97
Υλικά
- μοσχάρι φιλέτο 1200 γρ
- μαϊντανός 4 κσ
- κασέρι 200 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- σάλτσα ντομάτας 300 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 80 ml
- ζωμός λαχανικών 600 ml
Υλικά 1.200 γρ φιλέτο μοσχάρι Υλικά για την γέμιση 4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό 200 γρ. κασέρι πικάντικο της αρεσκείας σας-κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Υλικά για την σάλτσα 5-6 κ.σ ελαιόλαδο 300 ml σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 ml κόκκινο ξηρό κρασί 600 ml ζωμό λαχανικών αλάτι & φρέσκο τριμμένο πιπέρι Θα χρειαστούμε επίσης μερικές οδοντογλυφίδες ή σπάγκο μαγειρικής
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com